Вести

На 10 Ноември, 2015 година, во Хотел “Изгрев” Штип, се оддржа првиот информативен настан на тема Презентација на законот за градежно земјиште и законот за просторно и урбанистичко планирање за општините во состав на Источниот и Североисточниот плански регион во рамките на проекто. . .

Повеќе

На 23 ти Септември, 2015 година, во голема сала на Општина Штип, се оддржа петтиот информативен настан со приватниот сектор од Источен плански регион во рамките на проектот „Формирање на бизнис центар за поддршка и консултативни услуги за мали и средни претпријатија во Источен плански р. . .

Повеќе

На 12-ти јуни, 2015 година, во големата сала на Општина Штип, се оддржа Вториот Советодавен настан со приватниот сектор од Источен плански регион како дел од активностите во рамките на проектот „Формирање на бизнис центар за поддршка и консултативни услуги за мали и средни претпријатија во . . .

Повеќе

На 20-ти мај, 2015 година, во големата сала на Општина Штип, се оддржа Четвртиот Информативен настан со приватниот сектор од Источен плански регион како дел од активностите во рамките на проектот „Формирање на бизнис центар за поддршка и консултативни услуги за мали и средни претпријатија в. . .

Повеќе