Вести

е-Билтен бр.18 - Бизнис центар за поддршка и консултативни услуги за мали и средни претпријатија во Источен плански регион.Преземете го тука.

Повеќе

Фондот за иновации и технолошки развој заедно со Центарот за развој на Источe. . .

Повеќе

е-Билтен бр.17 - Бизнис центар за поддршка и консултативни услуги за мали и средни претпријатија во Источен плански регион.Преземете го тука.

Повеќе

Министерството за финансии заедно со Центарот за развој на Источен плански ре. . .

Повеќе