avizo.mk

About avizo.mk

Овој автор сеуште не внел податоци.
So far avizo.mk has created 178 blog entries.
16 02, 2021

Јавни повици за поддршка на туристичкиот сектор од Министерство за економија

2021-03-02T23:37:42+01:0016 февруари, 2021|Вести, Информации|

Министерството за економија врз основа на Програмата за развој на туризмот во 20121 година објави јавни повици за поддршка на туристичкиот сектор. Јавен повик за субвенции за дигитализација на туристичко/угостителскиот [...]

8 02, 2021

Jавен повик за кофинансирани грантови за технолошки развој за забрзан економски раст

2021-03-02T11:57:52+01:008 февруари, 2021|Извeстување, Информации|

Фондот за иновации и технолошки развој на ден 06.02.2021 година, објави Јавен конкурс за поднесување на предлог-проекти за финансирање под Инструментот за поддршка Кофинансирани грантови за технолошки развој за забрзан [...]

31 12, 2020

Четврта форумска сесија за презентирање на резултатите од спроведениот проект „Реконструкција на Ски Лифтовите на Пониква“

2020-12-31T14:32:10+01:0031 декември, 2020|Вести, Информации|

Центарот за развој на Источен плански регион организираше четврта (последователна) сесија од програмата „Регионални форуми во заедницата“, во рамки на проектот „Одржлив и инклузивен рамномерен регионален развој“, со поддршка на [...]

22 09, 2019

Потпишување на Договор за јавна набавка на стоки за набавка и монтажа на опрема во сензорни соби во Штип, Кочани и Делчево, за потребите на на иновативниот проект: „Здрави деца – сигурна иднина“ во рамките на Проектот „Одржлив и инклузивен рамномерен регионален развој“

2019-09-22T19:26:00+01:0022 септември, 2019|Вести|

На 18-ти септември 2019 година, Центарот за развој на Источен плански регион го потпиша Договорот за јавна набавка на стоки за набавка и монтажа на опрема во сензорни соби во [...]

16 09, 2019

Меѓународна Koнференција „Добри практики за регионален развој во Источен плански регион“

2019-09-16T21:12:15+01:0016 септември, 2019|Вести|

Центарот за развој на Источниот плански регион на ден 12 и 13 Септември во Конференциската сала на Мултимедијалниот Центар „Киро Глигоров“ во Штип организира Меѓународната конференција „Добри практики за регионален [...]

26 08, 2019

е-Билтен Заедно за развој, бр.27

2019-08-26T21:45:47+01:0026 август, 2019|Вести, Извeстување, Месечен е-Билтен „Заедно за развој“|

е-Билтен бр.27- Бизнис центар за поддршка и консултативни услуги за мали и средни претпријатија во Источен плански регион. Преземете го тука.  

26 08, 2019

е-Билтен Заедно за развој, бр.26

2019-08-26T21:43:04+01:0026 август, 2019|Вести, Извeстување, Месечен е-Билтен „Заедно за развој“|

е-Билтен бр.26- Бизнис центар за поддршка и консултативни услуги за мали и средни претпријатија во Источен плански регион. Преземете го тука.  

26 08, 2019

е-Билтен Заедно за развој, бр.25

2019-08-26T21:40:18+01:0026 август, 2019|Вести, Извeстување, Месечен е-Билтен „Заедно за развој“|

е-Билтен бр.25 - Бизнис центар за поддршка и консултативни услуги за мали и средни претпријатија во Источен плански регион. Преземете го тука.  

5 07, 2019

Обучени компании од Источен плански регион на РСМ и менторска поддршка на МСП во рамки на проектот „Акцелератор на знаења за МСП“ МЕКА

2019-07-09T22:08:11+01:005 јули, 2019|Вести|

Проектот „Акцелератор на знаења за мали и средни претпријатија“ МЕКА е финансиран од Европската Унија преку секторот за Централно финансирање и склучување договори (ЦФЦД) - Министерство за финансии на Република С.Македонија, [...]