Месечен е-Билтен „Заедно за развој“

26 08, 2019

е-Билтен Заедно за развој, бр.27

2019-08-26T21:45:47+01:0026 август, 2019|Вести, Извeстување, Месечен е-Билтен „Заедно за развој“|

е-Билтен бр.27- Бизнис центар за поддршка и консултативни услуги за мали и средни претпријатија во Источен плански регион. Преземете го тука.  

26 08, 2019

е-Билтен Заедно за развој, бр.26

2019-08-26T21:43:04+01:0026 август, 2019|Вести, Извeстување, Месечен е-Билтен „Заедно за развој“|

е-Билтен бр.26- Бизнис центар за поддршка и консултативни услуги за мали и средни претпријатија во Источен плански регион. Преземете го тука.  

26 08, 2019

е-Билтен Заедно за развој, бр.25

2019-08-26T21:40:18+01:0026 август, 2019|Вести, Извeстување, Месечен е-Билтен „Заедно за развој“|

е-Билтен бр.25 - Бизнис центар за поддршка и консултативни услуги за мали и средни претпријатија во Источен плански регион. Преземете го тука.  

14 06, 2019

е-Билтен Заедно за развој, бр.24

2019-06-14T22:14:54+01:0014 јуни, 2019|Вести, Извeстување, Месечен е-Билтен „Заедно за развој“|

е-Билтен бр.24 - Бизнис центар за поддршка и консултативни услуги за мали и средни претпријатија во Источен плански регион. Преземете го тука.

24 05, 2019

е-Билтен Заедно за развој, бр.23

2019-06-14T22:13:53+01:0024 мај, 2019|Вести, Извeстување, Месечен е-Билтен „Заедно за развој“|

е-Билтен бр.23 - Бизнис центар за поддршка и консултативни услуги за мали и средни претпријатија во Источен плански регион. Преземете го тука.

24 05, 2019

е-Билтен Заедно за развој, бр.22

2019-05-24T14:45:21+01:0024 мај, 2019|Вести, Извeстување, Месечен е-Билтен „Заедно за развој“|

е-Билтен бр.22 - Бизнис центар за поддршка и консултативни услуги за мали и средни претпријатија во Источен плански регион. Преземете го тука.

21 03, 2019

е-Билтен Заедно за развој, бр.21

2019-05-18T16:33:08+01:0021 март, 2019|Вести, Извeстување, Месечен е-Билтен „Заедно за развој“|

е-Билтен бр.21 - Бизнис центар за поддршка и консултативни услуги за мали и средни претпријатија во Источен плански регион.Преземете го тука.

4 03, 2019

е-Билтен Заедно за развој, бр.20

2019-05-18T16:29:42+01:004 март, 2019|Вести, Месечен е-Билтен „Заедно за развој“|

е-Билтен бр.20 - Бизнис центар за поддршка и консултативни услуги за мали и средни претпријатија во Источен плански регион.Преземете го тука.

11 01, 2019

е-Билтен Заедно за развој, бр.19

2019-05-18T16:30:17+01:0011 јануари, 2019|Вести, Извeстување, Месечен е-Билтен „Заедно за развој“|

е-Билтен бр.19 - Бизнис центар за поддршка и консултативни услуги за мали и средни претпријатија во Источен плански регион.Преземете го тука.

5 12, 2018

е-Билтен Заедно за развој, бр.18

2019-05-18T16:30:27+01:005 декември, 2018|Вести, Извeстување, Месечен е-Билтен „Заедно за развој“|

е-Билтен бр.18 - Бизнис центар за поддршка и консултативни услуги за мали и средни претпријатија во Источен плански регион.Преземете го тука.

Go to Top