Јавен повик за работадавачи

Фондот за иновации и технолошки развој со нов јавен повик „Со дигитална трансформација до иновација”, наменет за мали и средни претпријатија од земјоделско-прехранбениот и туристичкиот сектор.

Фондот за иновации и технолошки развој со нов јавен повик „Со дигитална трансформација до иновација”, наменет за мали и средни претпријатија од земјоделско-прехранбениот и туристичкиот сектор.

Фондот за иновации и технолошки развој со нов јавен повик „Со дигитална трансформација до иновација”, наменет за мали и средни претпријатија од земјоделско-прехранбениот и туристичкиот сектор.

Јавен повик за работадавачи
Јавен повик за работадавачи

Младински Ресурсен Центар iCan во соработка со Агенцијата за вработување на Р.С.М. и Програмата за развој на Обединетите нации (УНДП), во рамки на проектот – Креирање можности за работа за сите – Главна фаза, ...

Младински Ресурсен Центар iCan во соработка со Агенцијата за вработување на Р.С.М. и Програмата за развој на Обединетите нации (УНДП), во рамки на проектот – Креирање можности за работа за сите – Главна фаза, ...

Младински Ресурсен Центар iCan во соработка со Агенцијата за вработување на Р.С.М. и Програмата за развој на Обединетите нации (УНДП), во рамки на проектот – Креирање можности за работа за сите – Главна фаза, ...

Јавен повик за работадавачи
Jавен повик за кофинансирани грантови за технолошки развој за забрзан економски раст - copy

Центарот за развој на Источниот плански регион на ден 12 и 13 Септември во Конференциската сала на Мултимедијалниот Центар „Киро Глигоров“ во Штип организира Меѓународната конференција „Добри практики за регионален развој во Источен регион“.

Центарот за развој на Источниот плански регион на ден 12 и 13 Септември во Конференциската сала на Мултимедијалниот Центар „Киро Глигоров“ во Штип организира Меѓународната конференција „Добри практики за регионален развој во Источен регион“.

Врз основа на член 25 став 4 од Законот за иновациската дејност ...

Jавен повик за кофинансирани грантови за технолошки развој за забрзан економски раст - copy
previous arrow
next arrow
Shadow

Индустриски регион со традиција

Препознатливи сме како индустриски регион со традиција која датира од педесетите години на минатиот век, со партнери од Западноевропските земји.

Атрактивен регион за инвестирање

Се карактеризира со висок инвестициски потенцијал со минимален ризик.

Услови за водење бизнис

Источниот регион е деловно ориентиран, со развиена бизнис клима и одлични услови за водење бизнис.

БАЗА НА ПОДАТОЦИ ЗА ИНВЕСТИТОРИ

Кликнете тука и пребарајте во нашата база на податоци за инвеститори која постојано се ажурира со нови информации.

Месечен е-Билтен

Кликнете тука за новото издание на месечениот е-Билтен и архива од сите претходно објавени е-билтени.

Последни вести

Потпишување на договорот и воведување во работа, проект „Реконструкција и адаптација на Дом за стари лица, Берово 4-та ламела, општина Берово”

20 октомври, 2023|

На 12-ти октомври 2023 година, Центарот за развој на Источен плански регион го потпиша Договорот [...]

Наши соработници