« back to album

Оддржана Прва Прес конференција за проектот „Зелени згради за заедничка зелена иднина-ГРЕЕН”, финансиран од Првиот повик на Интеррег - ИПА програмата за прекугранична соработка Бугарија – Македонија во Благоевград, Бугарија