Сместувачки капацитети во Источниот плански регион

2019-03-29T22:32:18+01:0029 март, 2019||

Од презентираните податоци може да се забележи дека Источниот плански регион пројавува зголемување на капацитетите за сместување. Во 2010 година бројот на соби изнесува 533, број кој се зголемува во [...]