Регистрирање на компанија во Македонија

2019-03-27T09:03:31+01:0027 март, 2019||

Регистрацијата на трговски друштва во Република Македонија ја регулира Законот за Трговски Друштва кој е во функција од 2004 година, а Централниот Регистар на Македонија е овластената институција за регистрирање [...]