Организации и претставништва

29 03, 2019

Дипломатски и конзуларни претставништва во Република Македонија

2019-03-29T22:48:49+01:0029 март, 2019||

Општина Штип е административен центар на Источниот плански регион. Овде се сместени сите поважни институции и организации од широка важност за општата популација. Имајќи во предвид дека во текот на [...]

29 03, 2019

Република Македонија

2019-03-29T22:47:41+01:0029 март, 2019||

Република Македонија се наоѓа во југоисточниот дел на Европа, завземајќи го централниот дел на Балканскиот полуостров. Таа е значајна крстосница - ја поврзува Европа со Азија, Мала Азија и Африка. [...]

Go to Top