Uncategorized @mk

6 06, 2018

е-Билтен Заедно за развој, бр.12

2019-05-18T16:45:51+01:006 јуни, 2018|Uncategorized @mk, Вести, Извeстување, Месечен е-Билтен „Заедно за развој“|

е-Билтен бр.12 - Бизнис центар за поддршка и консултативни услуги за мали и средни претпријатија во Источен плански регион.Преземете го тука.

30 04, 2015

Прв Советодавен настан со приватниот сектор од Источен плански регион во рамките на проектот „Формирање на Бизнис Центар за поддршка и консултативни услуги за мали и средни претпријатија во Источен плански регион“

2019-05-20T20:13:28+01:0030 април, 2015|Uncategorized @mk|

На 30-ти април, 2015 година, во голема сала на Општина Штип, се оддржа првиот советодавен настан со приватниот сектор од Источен плански регион како дел од активностите во рамките на [...]

Go to Top