Извeстување

21 02, 2023

Со дигитална трансформација до иновација

2023-02-21T00:06:31+01:0021 февруари, 2023|Вести, Извeстување, Информации|

Фондот за иновации и технолошки развој со нов јавен повик „Со дигитална трансформација до иновација”, наменет за мали и средни претпријатија од земјоделско-прехранбениот и туристичкиот сектор. Дигиталната трансформација на клучните процеси [...]

13 12, 2021

Јавен повик за работодавачи кои имаат потреба од практиканти за обука, изведување работни задачи и стекнување искуство

2023-02-20T23:21:13+01:0013 декември, 2021|Вести, Извeстување, Информации|

Младински Ресурсен Центар iCan во соработка со Агенцијата за вработување на Р.С.М. и Програмата за развој на Обединетите нации (УНДП), во рамки на проектот – Креирање можности за работа за [...]

4 05, 2021

Јавен конкурс за инструмент за поддршка: Кофинанисрани грантови за новоосновани трговски друштва старт-ап и спин-оф – СТАРТАПУВАЈ 3!

2023-02-20T23:22:10+01:004 мај, 2021|Вести, Извeстување, Информации|

Врз основа на  член 25 став 4 од Законот за иновациската дејност („Службен весник на Република Македонија“ бр. 79/13, 137/13, 41/14, 44/15, 6/16, 53/16, 190/16 и 64/18) и Правилникот за инструментот [...]

8 02, 2021

Jавен повик за кофинансирани грантови за технолошки развој за забрзан економски раст

2021-03-02T11:57:52+01:008 февруари, 2021|Извeстување, Информации|

Фондот за иновации и технолошки развој на ден 06.02.2021 година, објави Јавен конкурс за поднесување на предлог-проекти за финансирање под Инструментот за поддршка Кофинансирани грантови за технолошки развој за забрзан [...]

16 09, 2019

Меѓународна Koнференција „Добри практики за регионален развој во Источен плански регион“

2023-02-20T23:24:04+01:0016 септември, 2019|Вести, Извeстување, Информации|

Центарот за развој на Источниот плански регион на ден 12 и 13 Септември во Конференциската сала на Мултимедијалниот Центар „Киро Глигоров“ во Штип организира Меѓународната конференција „Добри практики за регионален [...]

26 08, 2019

е-Билтен Заедно за развој, бр.27

2019-08-26T21:45:47+01:0026 август, 2019|Вести, Извeстување, Месечен е-Билтен „Заедно за развој“|

е-Билтен бр.27- Бизнис центар за поддршка и консултативни услуги за мали и средни претпријатија во Источен плански регион. Преземете го тука.  

26 08, 2019

е-Билтен Заедно за развој, бр.26

2019-08-26T21:43:04+01:0026 август, 2019|Вести, Извeстување, Месечен е-Билтен „Заедно за развој“|

е-Билтен бр.26- Бизнис центар за поддршка и консултативни услуги за мали и средни претпријатија во Источен плански регион. Преземете го тука.  

26 08, 2019

е-Билтен Заедно за развој, бр.25

2019-08-26T21:40:18+01:0026 август, 2019|Вести, Извeстување, Месечен е-Билтен „Заедно за развој“|

е-Билтен бр.25 - Бизнис центар за поддршка и консултативни услуги за мали и средни претпријатија во Источен плански регион. Преземете го тука.  

14 06, 2019

е-Билтен Заедно за развој, бр.24

2019-06-14T22:14:54+01:0014 јуни, 2019|Вести, Извeстување, Месечен е-Билтен „Заедно за развој“|

е-Билтен бр.24 - Бизнис центар за поддршка и консултативни услуги за мали и средни претпријатија во Источен плански регион. Преземете го тука.

Go to Top