Последни вести

4 Март, 2019

Прва форумска сесија од програмата „Регионални форуми во заедницата“, оддржана на 20.02.2019 (среда) во рамките на проектот „Одржлив и инклузивен рамномерен регионален развој“

4 Март, 2019

е-Билтен Заедно за развој, бр.20

11 Јануари, 2019

е-Билтен Заедно за развој, бр.19

5 Декември, 2018

е-Билтен Заедно за развој, бр.18

Формулар за регистрација во бизнис инфраструктурата

Индустрија, главни услуги и производи, сертификати, референци

Регистрирај се

Наши соработници